Hercules - 7/10

2014.10.26. 23:28

MV5BMTQ4ODA5MTA4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjMyODM5MTE@._V1_SX214_AL_.jpg“Ki vagy te? Gyilkos vagy mítosz?” Szól a kérdés a film bemutatójában, s ehhez hűen rögtön több apró mellékszálat is kapunk, amikből aztán szépen lassan egy kerek történet alakul ki. Herkules, azaz Héra dicsősége félisten, hisz Zeusz fia s egy halandó nő gyermeke. Hőstetteit messze földön ismerik, de azt nem tudják, hogy ő sosem egyedül jár. Herkules és kis kompániája családként rója a görög anyaföldet, hogy a 12 hőstett után megszabaduljon az istenek rabigájától és egy hatalomra és kegyetlenségre vágyó hadvezér népirtó hadjáratát megállítsa. Azonban rémálmok gyötrik a hőst, vér tapad kezéhez. Vajon ez a vér ellensége vére vagy hőn szeretett feleségéé? A reklám után megtudjátok!

Vérbeli mitikus rock’n’roll Dwayne Johnson főszereplésével, rómaiakat megszégyenítő stratégiai húzásokkal és rengeteg vérrel. A 300 és a Trója sikerein felbuzdulva megalkották ezt a hősremeket, és meglepő módon nem is lett rossz. Ne számítsunk azért olyan észveszejtő kavalkádra, vagy agymozgató rejtvényekre, ez egy masszív kétórás hent sok szeretettel megfűszerezve. És a végén persze még egy kis könnyfakasztó reunion, csak hogy nagyon holivúdi legyen. Összességében kellemes mozi, a vizuális élményt kedvelők és az izomra izgulók is megtalálják örömüket benne, még egy topmodell is feltűnik a színen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrcsan.blog.hu/api/trackback/id/tr196835813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása